| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahooooooooooj~3~~3~~3~

Peto,pustili nas presne po 72 hodinach,takze na muj vkus dost pozde,ale rozhodla jsem se vydrzet,kdyby nedejboze mel maly nejaky problem ze zkaleny vody nebo myho blbyho streptokoka.Nastesti vse ok,zabraly dvoje ATB pred porodem~6~

Malej uz je doma mnohem hodnejsi,poplace si navecer,ale da se to zvladat a jsme na to dva.V porodnici to byl mazec,takhle urvany dite jsem tam jeste nemela~t~

Hele ja mela Lexika neskutecne hodnyho,musela jsem ho obcas i na kojeni vzbudit,jinak by spal treba sedm hodin v kuse jeste v sestinedeli.Tenhle panacek se okamzite ozyva,zadny pomlaskavani,hned rev a okamzite chce pit~6~taky ani nemam tolik strasne nality prsa jako s predchozima detma~2~
Uvidis,ze druhy miminko bude skvely a za odmenu~s~

Auto budeme taky resit...casem...chceme rovnou uz nejaky to sedmimistny,kde se daji sklopit ty zadni sedacky a vznikne velky zavazadlovy prostor na kocary,a tak~y~

A copak ostatni holky,jak pak se dari?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.