| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teda zítra se to dozvím.
Věci se mají tak:

Zaměstnankyně šla na poštu a odeslala hromádku dopisů "s doručenkou čili s pruhem", tedy, jak předpokládám, odevzdala dopisy do okýnky a sdělila, jak je chce poslat.
Je to už cca 8 pracovních dnů, žádná doručenka se ještě nevrátila. Adresáti i odesílatel jsou v místě pošty, kde byly zásilky podány, tedy žádné velké cestování. Většina adresátů je nepřetržitě doma. Začíná ve mě narůstat podezření, že se zase NĚCO stalo, minimálně, že pošta poslala dopisy pouze doporučeně a nazdar. To by byl ovšem malér.

Zaměstnankyně posílala dopisy s doručenkou i dříve, ví, jak se do dělá. Doručenky začaly vždycky chodit zpět tak do 3 dnů.
Jenže! Asi od února je na naší poště jako její jediný pracovník jistý "umělec", kterému nalezení balíčku či vyplacení čtyřicetikorunové výhry za los trvá i 40 minut. Minulé dopisy s doručenkou přebírala ještě jeho velmi inteligentní předchůdkyně. Považuji za pravděpodobné, že mu to prostě "nevyšlo".

Jenže co teď? Jak a kde zjistím, co se vlastně stalo? (Uvedený mistr je zároveň vedoucím této pošty, kdybyste mě někdo snad chtěl odkázat na vedoucího.) Kam mám podat případnou stížnost a jak to pošta může řešit?

A hlavně – jak řešit situaci, kdy pošta neudělala, co měla, a já v důsledku jejího pochybení (které bude umělec zaručeně zatloukat) nemám doručenky, které mít prostě MUSÍM?

Vím o mnoha případech, kdy pošta provedla s dopisy s pruhem lecjakou "nestandardní operaci", ale nikdy se mě zatím netýkaly následky...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.