Teda tak to jsem fakt rada, ze nemam takovou mamu. Ze jsem ji nemusela nic dokazovat... Ja teda brzy dite nemela, karieru jsem mozna honila (i kdyz fakt v ramci mezi) a myslim si, ze mi to nedalo nic. Penize clovek stejne utrati a v praci vas kdykoliv kdokoliv nahradi. Jako matku nikdo. Navic znam osobne spoustu zen, ktere pracovaly treba i v tom vasem vysnenem zahranici a i kdyz vydelaly spoustu penez, tak nenasetrily vubec nic, ani ten byt nemaji. To dite je malinke a nesamostatne jen par let, pak se da lehce pracovat i s nim a je na kazdem jestli s tim chce zacit ve 20ti nebo ve 30ti. Ve 30ti to snazeni uz jde leckdy o dost hur.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.