Ahoj holky.Chtěla jsem se zeptat jak prožíváte nebo jste prožívaly těhu ve 33 týdnu.A jak je to s pohybama v tomto týdnu. Já pohyby cítím intenzivnějc pravidelně,někdy teda o malý nevím i 2 hodiny:-(A v noci mě nic nebudí spím jak dudekČetla jsem že těd mimi prospí až 90-95%času ale že musím napočítat 10 pohybu za hodinu,což teda nevím,když musí spát,nějak tomu nerozumímdíky za rekce
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.