Přidat odpověď
Před asi měsícem jsem navštívila svoji doktorku ohledně bolesti krční páteře. Ohmatala, řekla, že mam vyhozený hlavní kloub, dala límec, naordinovala rehabilitace jednou týdne a předepsala dorsiflex. Žádný rentgen, nic. Je tomu už měsíc a mám pocit, že moje potíže se spíše zhoršují. Pořád pátrám od čeho můžou být (psala jsem i do rubriky deprese atd) a říkám si, zda to všechno nemůže být od krční páteře - tedy problémy typu točení hlavy, zhoršení vidění, velká únava a celková slabost, pocit, jako kdybych měla končetiny z hadru...? Včera jsem byla asi tři hodiny v restauraci a jak jsem stále seděla, bylo to utrpení - krk totálně zatuhl, hlava ztěžkla, únava...Hlavně mam pocit, že na rehabilitacích mě ještě víc "zničili", křupu kudy chodím, otočím hlavu a úplně mi tam tak jako vrže...četla jsem o Dornově metodě a chtěla bych ji vyzkoušet, ale zas si řikám, jestli by mi to nemohlo nějak ještě víc ublížit... myslíte, že mam u své doktorky trvat na rentgenu nebo nějakém neurologickém vyšetření? Když jsem se u ní stavovala z rehabilitace s tím, že mě krk stále bolí a že jsem stále unavená a jestli je to z toho, tak se jen usmála a řekla "to není od krku.." a odešla...ach jo
Předchozí