Mami, Anicka ma vsi a ja je nechci dostat.......prislo dnes moje dite s timhle ze skoly....
jsem vzteky bez sebe, zase vsi...
prohledla jsem ji (jeste na ulici pred skolou) hlavu a pak jeste doma a nic... tak je snad nechytila.
Nicmene hned mezi dvermi druziny hlasila "Mami jedna holcicka od na (rikejme ji treba anicka) ma vsi. S holkama jsme videly, jak ji jedna leze po krku. Ja nechci vsi".....
mam chut sednout a napsat ucitelce do notysku zpravu tohoto zneni:
"pani ucitelko, dnes si moje dcera vsimla u jedne spoluzacky vsi. Nepreju si, aby moje dite chodilo do skoly se zavsivenymi spoluzasky. Pokud bude do skoly chodit dite, ktere ma vsi, nechci tam z pochopitelnych duvodu posilat svoji dceru. Vsi jsme se od prvni tridy zbavily az za pul roku, o nove nestojime. Bude-li tam chodit zminena zavsivena holcicka, nemuzu do skoly posilat tu svoji. Dekuji, podpis."
Je mi jasny, ze o poslednich 14 dni nejde, ale stve me to.
Jde o holcicku, ktera ma tmavsi plet a exoticke jmeno, dlouho jsem si myslela, ze je z azyloveho tabora od nas ve meste. Na fotce tridy je "nejtmavsi". Nechtela jsem hned rict, ze je cikanka, ale za posledni tyden jsem zjistila, ze je.
takze opet, jako loni - cikanska holcicka a vsi-. do prkeny vohrady uz...
co vy, napsali byste vzkaz ucitelce? vsi nechci a narovinu, v nASI dlouhovlase rodine o ne fgakt nikdo nestoji a meli jsme je uz vsichni