Pracuji na plný zkrácený úvazek - já na 5 hodin denně. To znamená že když má měsíc 20 pracovních dní, já musím odpracovat minimálně 100 hodin. Já si hodiny nadělávám tím že dělám dvanáctky, ale to je docela náročné, ale vydržet se to dá. Směny se dají plánovat podle domluvy a hlavně podle toho, jak vycházíš zrovna s tím, kdo ty směny plánuje. Já od chvíle co nastoupil syn do 1. třídy tak nemůžu dělat ranní směny
, protože je už velký. Do chvíle co jsem mohla pracovat na ranní, tak jsem je dělala a před tím jsem uklízela, po směnách doručovala letáky. Ale když mi ranní zakázali, tak jsem musela hledat něco jiného, v prosinci se mi naskytla možnost pracovat na plný úvazek právě jako doručovatelka, ale bohužel hotovo máme až když je doručeno, což nikdy není v rámci 8 pracovních hodin, ale mnohem později. Kolektiv není špatný, ale hodně se tam lidi střídají, spolupracovníci jsou většinou studenti, ale vycházím s nimi dobře, horší je to s managementem, který má občas nesmyslné nároky. Já u firmy pracuji už 14 let.