Už jsem o tom také uvažovala, nebo spíš o hlídání dětí, hlídala jsem do tohoto měsíce malého klučíka, přes 3 roky. Ale trochu se bojím právě toho, abych najednou nezůstala bez příjmu, co když nebude zrovna po hlídání poptávka .... Nemůžu si dovolit měsíc bez příjmu zůstat, chybí mi nějaká finanční rezerva, do které by člověk sáhnul ve chvíli, kdy právě příjem momentálně vypadne. Často tu vidím inzeráty nabízející hlídání dětí a pořád to jsou ty samé přezdívky, tak si říkám jestli právě na tomto se jde uživit jakoby na plný úvazek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.