| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ty si nedokážeš představit, že Tě někdo chytí a bude držet, když budeš vzteky bez sebe? Víš, jak musí být úžasné, moci ze sebe vykřičet všechen vztek a nebýt za to okřikován? V bezpečí? Ten člověk Tě ale nechytá proto, aby Tě usměrnil, přepral, ale aby Ti pomohl a proto, že Tě má rád.
Díky za odkaz na ten rozhovor. Já jsem nikdy žádné autistické dítě neviděla, nemám z tím zkušenost a tohle posoudit nejspíš nedokážu. Ale existují na druhou stranu zase názory rodin, které to vyzkoušely a pomohlo. Myslím si, že jako asi každá metoda i tato se dá použít špatně, stačí změnit motiv, proč to používáš... jak celou dobu píšu. Nedá se udělat univerzální kuchařka, jak přesně to použít, já třeba bych nenechala dítě počůrat apod. Pevné objetí se dá použít normálně nebo jako součást terapie, což bylo nejspíš to, co je v rozhovoru.
Jo, to naše pevné objetí trvalo hodinu a půl, polovina objetí, polovina spánek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.