Chtěla bych se zeptat, zda-li se někdo z vás stěhoval za prací. Společnost ve které pracuji koupila další pobočku v Českých Budějovicích a dostala jsem nabídku vzít si ji na starost. Jinak žiji v Praze. V okolí mi každý řekl co tam budu dělat, že tam je mrtvo (obchodně) a že to je hloupost. Já to vidím tak, že stejně tam někdo bude muset být, takže nic horšího než ten kdo by tam byl místo mě nepředvedu, k práci je velký byt, auto a benzín služební mám, tak co bych to nezkusila. Kdybych vydržela v Budějovicích 2 roky, mohla bych se vrátit do Prahy a jen si zaměstnání vybírat. Myslíte taky že to je hloupost ? Mě se to zdá spíš jako příležitost..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.