no bodejť, mně učil střílet vzduchovkou (z okna v čtyřpatrovým baráku, kde to bylo samý soused) a když jsem se strefila, měl chvíli radost. Pak ze sebe udělal pitomce, že střílel na vrabce tomu předsedovi na parapetu.
Taky mi vysvětlil, že cibulky tulipánů po odkvětu musí ze země, aby příští rok byly pěkný, protože když si tu práci někdo nedá, některý zimu přežijou, a pomnoží se a některý spíš nepřežijou.
Takže jsme s kámoškama aktivně vyryly všechny cibule hned po odkvětu a byl z toho průser jako vrata.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.