Je to děsivý, když je to vlastní máma. Já mám takovou tchýni a ta se odstřihává mnohem líp. My slavili 40 spolu s manželem (jsme stejný ročník) a právě kvůli rodině jsme to pojali tak, že se pozvali jen kamarádi. Moje máma tam byla, protože potom k ní šel ml.syn spát. Manžel tam měl bratra a ten přišel namistrovanej, popřál jen manželovi a mě ani nepozdravil, já jsem pro něj póvl. Radu mám jedinou, prostě rázný střih - jenže u vlastní mámy, nevím, nevím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.