| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím... Můžete mi poradit?

V listopadu 2010 jsme kupovali kávovar ve Sparu. Bylo nám řečeno, že záručák nepotvrzují, že stačí paragon... Jelikož víme, co dělá časem termopáska z pokladny, tak sme si ho okopírovali a schovali i originál. Před cca měsícem se kávovar odporoučel a od tý doby hledáme a hledáme... Našli jsme spoustu vybledlých termopásek (jedna z nich asi bude od onoho kávovaru), ale tu kopii nikoliv...

A teď dotaz - dá se reklamovat s výpisem z banky (placeno kartou)? Kdysi jsem slyšela že ano... Jenže, samozřejmě, jsme tehdy nekupovali jen to presso, ale i jídlo atp, takže částka placená je vyšší než cena kávovaru...

Dotaz číslo 2 - jak dlouho se v obchodě (pokud někdo víte konkrétně ten Spar) archivují pásky z kasy? Asi je naivní čekat, že skoro dva roky, ale co kdyby....

Dotaz číslo 3 - jaké konkrétně má banka (konkrétně GE Money) informace o nákupu? Jen sumu nebo i položky? V souvislostí s kartama od sociálky jsem slyšela informaci, že má úřad možnost sledovat, co se kartou platilo, takže je toto novinka jen soc. karet popř. spořky, nebo to takhla funguje i jende a dlouho?

Díky za odpovědi....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.