Po rozbalení sýra jsme zjistili, že je v horní části hnědožlutý, v téch místech, kde je rýhování a po okrajích. Ne moc, ale vidět to je. Přítel tvrdí, že takové sýry vždycky vyhazoval a že je to špatně. Ochutnala jsem ho a přijde mi chuťově normální. Jak se pozná, jestli je nebo není zkažený?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.