Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat na Váš názor, co říkáte na nový zákon, který povoluje sterilizaci jako formu antikoncepce. Je mi 31 let, mám již dvě děti a jiné neplánujeme, teď jsou holkám 6 a dva roky a přeýšlím o tom, že by jsem si to nechala udělat. Manžel tedy nakonec není moc pro, tak zatím si nechám dát tělísko a pár let ještě asi počkám. Ale zajímá mě Váš názor. Děkuji Gabča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.