Ano, i na tomto je kus pravdy, to musím uznat. Beru to hodně podle sebe, v osmnácti jsem byla zapřísáhlá antimáma a o dětech jsem nechtěla ani slyšet a být tehdy tato možnost, kdoví, jak by to dopadlo....proto mě to docela děsí..... slečny si mnohdy neuvědomí důsledky....a umělé oplodnění - co když pak na něj nebudou mít finance? Ale je fakt, toto řešení zapadá do dnešní doby - kdežto to dosavadní spíš do doby minulé.....otázka ale je, co je horší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.