Já jsem pro, aby hranice pro strerilizaci byla posunuta aspoň na třicet let. V 18 jsem měla úplnou fobii z dětí a strach, že bych otěhotněla. Raději jsem teda nikoho neměla. Dovedu si představit, že kvůli strachu bych tenkrát udělala i toto, abych se ho zbavila, kdybych měla partnera. Když by byla hranice od 30 zdravotnictví eliminuje náklady, protože čím víc holek by se takto blbě rozhodlo v mládí, tím víc by pak stálo umělé oplodnění. Ačkoliv v tomhle případě by si to chuděry musely stejně zaplatit samy. Vyšší věková hranice může ženu také chránit, aby to nepodstoupila pod nátlakem kvůli nějakému mladíkovi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.