No, ono asi hodně záleží na tom, zda je to sýr čerstvý (= nevyzrálý, drobivý, hodně připomínající pevný tvaroh), nebo klasický uleželý sýr (typu "eidam", uzený, plísňový apod.) Čerstvý bych raději nemrazila, pokud ho máš nadbytek, raději jej nakrájej na menší kousky a nalož do kořeněného oleje (jako hermelín). Ty vyzrálé klidně namraž. Z čerstvého ovčího sýru jsem nedávno dělala vynikající hráškovou omáčku s bazalkou - všichni se jen oblizovali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.