V rámci plánování dovolené, která je ode dneška přesně za měsíc, jsem zjistila, že mi cestovní pas končí s platností třetího ledna. Tudíž, v době vycestování nebude pas platit dobu delší 6. měsíců. Tudíž mne asi nepustí do cílové destinace, kam jedu přesně na měsíc.
A co teď. Propadám hysterii - stihne se mi udělat nový pas? Jak je to s těmi obrovskými frontami na úřadech? Mám panikařit a někam jít brečet a prosit,nebo mám vzít fotku a starý pas a občanku a normálně zajít v pondělí ráno na úřad?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.