Přidat odpověď
Hezké odpoledne! Nevím jak toto téma nazvat, tak popíšu, co se u nás děje. Mám téměř dvou letou dcerku, už 3 týdny kašle, především v noci, crp, výtěry z krku, návštěva ORL - vše negativní. Jsme tedy posláni na alergologii, ale až 3.9. Nemoc začínala běžně rýmou...Do toho jsem byla já asi 5 týdnů s kašlem nemocná - nejspíš prodělaný slabý zápal plic, či zánět pohrudnice...Dnes malá, jako každý den, vylézala z postýlky - vyndala jsem jí 2 šprušličky, odešla z pokojíčku a v zápětí slyším pláč - malá stála venu u postýlky a nemohla dopadnout na pravou nožíčku. Jeli jsem na chirurgii - noha bez otoku, na pohmat vše ok. Rentgen by byl prý zbytečný. Možná si tedy nohu skřípla do šprušlí a může mít natažený vaz či sval. Nebo je prý i možnost, že se jí zánět z prodělané virozy vrazil do kolene. Poslali nás domů s tím, že kdyby se to do středy nezlepšilo, máme přijít na kontrolu...Ale mě pořád vrtá hlavou, co když si nožičku vážně neskřípla a je to něco vážnějšího a má to s tou virozou nebo s bůh ví čím co má, nějakou spojitost...co myslíte nebo máte někdo podobnou zkušennost? Jinak nožička jí nebolí, může lézt po 4, jen se prostě nepostaví a bolestivě pláče. Do toho chrchlá, když má něco v žaludku, většinou se pozvrací...Napadají mě různý meningokokové a podobný hrůzy, no jsem z toho už docela vystreslá...díky za reakce!
Předchozí