Bathory, taky to tak mám. A to i když si tampón dávám. Nemyslím si, že tampón namočený do měsíčkového oleje přispěje k rozmnožení bakterií, jak tady někteří píší. Spíš naopak. Takže zavádím tampón namočený do oleje před koupáním a hned po koupání vytahuju. Ale i tak se voda dovnitř dostane. Jinak nevím, čím to je, ale pamatuju si, že už od puberty jsem se děsila toho, že při cvičení v hodinách tělocviku bude slyšet, jak moje vagína "prdí". Nejčastěji se mi to stávalo např. po "svíčce"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.