Velbloudí kytko, hlavně si vezmi, kolik je to ztraceného času každý den. Před mateřskou jsem jezdila do práce "jenom" hodinu (při optimální situaci, tj. žádné zácpy, nehody apod.) - 8h v práci (občas nějaký přesčas), 1h přestávka na oběd, 2h cestování, takže jsem běžně jezdila domů v půl sedmé večer (při prac.době od osmi). No a to si prostě s dvěma školkovými (vlastně i staršími) dětmi neumím představit. Něco jiného je dojíždět na VŠ, kam člověk obvykle nemusí každý den. Já bych brala dojíždění hodinu jednu cestu jako maximum - pokud mám děti a chci je občas vidět. Ale radši bych něco v místě bydliště...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.