Žirafátko a kam by se dalo v Bechyni jít s čerstvě sedmiletou slečnou? V létě se budeme pohybovat kousek od Bechyně, tak hledám tipy na zábavu.
Tábor už máme dost projítý, ale asi jí vezmu do katakomb, do Holečkových sadů a uvidí se.
Já přímo v Táboře nebydlela, ale rodiče tam teď mám, před tím jsme bydleli asi 8 km daleko.. a Tábor mám ráda, uličky Starého města jsem měla prolezlé celé.
Líbí se mi spoustu míst, ale prostě na menších městech chcíp pes, jak to tady někdo napsal.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.