Málo alergizující jsou tykvovité (ne, že by neexistovala alergie na okurku, ale je to mnohem vzácnější než na mrkev). Takže prima jsou cukety, dýně, okurky, melouny.
pak třeba hvězdnicovité bývají v pohodě - tj. černý kořen, topinambury...
Brambory jsou většinou alergizující pouze syrové. Ono to platí pro většinu rostlinných alergenů - uvařením se ničí. Na rozdíl od živočišných antigenů, které se uvařením zpravdla neničí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.