Kazdy vydela vetsinou podle toho co umi.... Najdou se i situace, kdy to sef nema vychytane to je jasne. Ale proc by tvoje kamaradka nemohla vydelavat vic nez tvuj manzel. Jedna moje kamaradka ma vic nez muj manzel, kamarad a neprijde mi na tom nic spatneho..... Ono byt spravedlivy pri odmenovani neni tak nic lehkeho....
At chlap nebo zena by si meli sahnout do svedomi jestli jsou opravdu tak dobri, ze chteji mit stejny plat jako treba jeho kolega.... Ja mela nizsi plat nez moje st. kolegyne a umela jsem toho vic... no co s tim nadelam, holt to dostavala za tu "zkusenost".... Vsechno je to jednotlivec od jednotlivce....
Jinak ten plat ja nevim no..... to je relativni castka, pokud manzel vydelava "vice" penez tak to staci, pokud je matka samozivitelka je to asi blbe.., ale nevim v Praze je snad prumerny hruby vydelek ted 31 tisic jenze to natahuji spolecnosti co tu sidli a platy manazeru....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.