| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím...
Vím, že témata tohoto typu jsou tu často, ale i tak zkusím napsat o našem problému a budu ráda za každý poznatek.
Dcera 5,5 let nastoupila loni so školky, od prosince po prodělaných neštovicích se jí začal vracet suchý dávivý kašel.Myslela jsem, že je to ze školky a oslabené imunity, protože doma jí z toho dostaneme do týdne, ve školce to do týdne chytí znova :-(.Ale bohužel dostala kašel i 29.6. a to už skoro 14 dní ve školce předtím nebyla.
Pokaždé je to to samé začne pokašlávat, pak suchý dávivý kašel 2dny, nejvíc jí dráždí mluvení a jídlo a spánek, potom se spustí hleny dozadu a někdy se i pozvrací, 3-4 den začne odkašlávat a smrkat husté bílé hleny. Toto trvá taky tak 2 dny a konec. Je zdravá. Vrací se nám to opakovaně po 14 dnech až třech týdnech.
Nejde o nic vážného, vím, ale spíš už únavné a cítím takovou bezmoc, že jí nemůžu pomoct!!
Naše dětská to řešit nechce, prý je to v normě a jsou na tom děti hůř. První dny dáváme Stoptusin + dithiaden, na odkasšlávání mucoslovan, vincetnku stříkám nepřetržitě!!!
Po dětské jsem chtěla stěr z nosu, prý zbytečné. Dál jsem chtěla vyšetření alergo + imuno - zbytečné. Vydupala jsem si vyšetření ORL, tam dopadlo vše v pořádku, ani mandla není zvětšená!!

Hodně přemýšlím o alergii, ale to by zas od ní nechytala maldší, podle mě. Ta to vždycky chytne formou rýmy a trošku zakašle...
Jinak dcerka bývala do té doby zdravá, začalo to až od letšního ledna. Jinak tato nemoc jí nikdy nesedne na dolní cesty dýchací, nemá teploty, prostě jen toto....

Omlouvám se za román!!
Budu vážně vděčná za každou reakci, postřeh, radu, případně jak byste řešily problém vy ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.