Bratrancově manželce vyšel pozitivní těh. test. Druhý den se prošli ke kostelu a objednali si termín svatby za 2 týdny v pátek. On si koupil oblek, ona si půjčila šaty, nechali si udělat prstýnky...Po obřadu jen se svědky šli na oběd. Druhý den roznesli oznámení že BYLI oddáni.celá svatba sakum prásk za 10 tis před 13 lety. Dnes by už to bylo cca 20, ale i tak pohoda.
Nedávno se se takhle vdala jedna známá. Jen se svědky na zámku. Ani neměla bílé šaty.
Pokud se partner bojí monstrozní svatby s 80 hosty za 100 tis, ať si udělají mini soukromou akci za 20 tis
Není to žádný big deal.
Hlavně to neoznamujte rodičům předem, protože se do toho vloží a udělají s toho cirkus. Já jsem měla velkou svatbu, kterou mi kompletně zorganizovala matka. Já si mohla zvolit akorád manžela(ještě, že tak)..ale bylo mi 20, takže bych to sama ani nezařídila....ale i tak to bylo něco jako ve filmu "Moje velká řecká svatba"(My big fat greek wedding)
Jedna známá taky tvrdila, že nepotřebují "papír"...když pak její partner dostal ve 38 mrtvici a jí nechtěli poskytovat informace v nemocnici, ani jí nenáležely žádné peníze, protože děti nebyly psané na ni...hodně litovala, že se nevzali. Nakonec na svatbu došlo..hlavně, aby při případné smrti byli zajištěni sirotčím a vdovským důchodem...je to dost morbidní, ale je to pravda.