| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj vsem, potrebovala bych vedet, jestli by sla mrazit pychavka obrovska (vatovec). Strasne nutne bych ji potrebovala za tri nedele predlozit jako lahudku kamaradum vegetarianum, kteri ji nikdy nejedli, ale nemuzu spolehat na to, ze ji zrovna najdu. Mam tu ted jednu fakt velikou a zitra z ni budu delat rizky, tak me napadlo obalene rizky zamrazit a pak jen vytahnout a osmazit.

Ted je o to, jestli to nebude jako blato? Smazit jeste zmrzle nebo nechat rozmrznout? Neco "uvnitr me" mi rika, smazit zmrzle. Nebo by se dala zamrazit i neobalena?

Diky za rady~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.