| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ces, podle toho, co píšeš dál o stravě svého dítěte (nevím ale věk, puberťáci jsou takoví, ty máš ale asi mladší, že?), mu tedy hezky spaluje. Já začala s příkrmem (no začala, ale mohla jsem si to hezky strčit za klobouk, protože to prostě nechtěli, lžička zeleniny denně není přikrmování) proto, že mě fyzicky kojení dvojčat vyčerpávalo, a přiznám se, že v tom byla i psychika - jak jsem se ujistila, že by v případě nouze vzali na milost (chtě nechtě) i něco jiného, než MM, jakoby jsem byla schopná si vydechnout. Plnou dávku toho příkrmu si vzali až po tom 8.měs (myslím těch já nevím 150ml baj voko, nikdy jsem to neměřila).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.