no tolerantnější... tak bych ji pozdravila a hotovo jak jsem psala, není to zakladatelčina rodina, nemá k ní žádné závazky, nic krom společenské konvence - tedy slušně pozdravit není povinností a pokud od začátku je sousedka prostě protivná, osobně bych to považovala spíš za výhru (jak jsem psala o té mé sousedce, tak to že se se mnou najednou nechce kamarádit a budou se stěhovat, taky považuju za výhru), n ěkteré lidi a je jedno jestli staré nebo mladé je podle mě lepší držet si odtěla (bohužl to většinou sou ti, kteří se hrozně rychle jakoby vnutí (viz ta nabídka tykání zakladatelce)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.