| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jinak já to řešila tak, že u prvního dítěte klasická trojkombinace, vybrala jsem nějakou hodně velkou, na procházky po okolí, příp na spaní venku. Tu jsem pam využila na poslední dítě, opět na spaní na zahradě, na ježdění po venku. Prvnímu dítěti jsem po půl roce koupili golfky (ale s většími koly, prostorné, něco mezi golfkami a sporťákem), ty jsme používali na cesty do auta. Tyto golfky mi zůstaly i pro nejmladší dítě, používáme je na cesty, kam jsem v prvních měsících dávala vložnou tašku z té trojkombinace, kterou jsem měla, nebo jsem na ně dávala i autosedačku. Na dvojčata jsem měla na zahradu a procházky po vesnici opět trojkombinaci, později jsem ji vyměnila za sporťák, když už seděli. Do auta jsme měli podvozek na autosedačky. Jinak jsem ale i hodně nosila v šátku, takže jsme to dost kombinovali.
Dle mého je to hodně o stylu života. Jestli jste akční, bydlíte na vesnici máte zahradu, pak byste spíš využili ten hluboký, příp nějaké nosítko (manducu, ergo, storche, šátek), v kombinaci s tím sporťákem a autosedačkou na nákupy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.