Přidat odpověď
Ahoj
Mně se opakovaně zdálo, že se syn ztratil v neprůhledný vodě rybníku, že ho hledáme. Vždycky jsem se probudila hrůzou a nedozvěděla jsem se, jestli jsme ho pod vodou našli včas. Všem kolem jsem říkala, že pokud s ním půjdou někam k vodě, nemají z něj spustit oči (mysleli si, že přehánim, prudila jsem s tim asi rok a půl - ty sny se mi zdály asi s odstupem dvou měsíců pořád dokola).
Pak jsem byla jednou s manželem a oběma dětma u písáku. Já si hrála se starším na písku, manžel s menším na kraji ve vodě. Jinak tam nikde nikdo nebyl. Najednou kolem mě proběh nějakej pán a vytáhnul mladšího syna z vody. Prcek totiž manželovi hodil písek do očí, tak on skočil šipku do vody, aby to propláchnul a udělal pár temp směrem od břehu. Prcek skočil za nim. Pán, kterej tam byl úplně náhodou venčit psa, to viděl a včas ho vytáhnul. Já bych si toho vůbec nevšimla (byla jsem k vodě zády) a manžel, až by se otočil, tak by viděl jen zavřenou neprůhlednou vodu (písek byl jílovitej, dno tam klesalo celkem prudce dolů). Kdo ví, jestli by prcka ještě našel...
Předchozí