U první jsem sttihla jen zajet s manželem do jeho práce, kam potřeboval něco nahlásit před dovolenou, co mu akorát začala. Já byla bez kontrakcí, jen se jelo na prohlídku-prosakovala mi plodovka(ale nepraskla a já přenášela) no a už si mě tam nechali a začali rovnou tím, že mi praskli vodu... a u druhé jsem byla v nemocnici, takže nic moc...hospitalizovali mě den před tím pro vysoký tlak a pak mě rovnou vyvolali...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.