Přidat odpověď
A když tak vzpomínám, víte, co bylo zajímavý? Že když jsem jezdila o víkendu po závodech, tak to bylo od rána a já pak x let doma nevysávala, neutírala prach - prostě vůbec nic. Byla jsem osvobozena. To jsem si vůbec neuvědomila, ať teď. Není to zvláštní? Já bych třeba po svých dětech v takovém případě chtěla, aby tu práci udělaly v týdnu, ale protože u nás se to dělalo v sobotu, tak když jsem jela na závody, tak uklidila mamka.
Jinak ta kamarádka s prádlem - její maminka je moc hodná ženská, fakt jo, ale tohle bylo mimo a ještě víc mimo je to, co toleruje dětem - už dospělým. Tato její dcera má 2 děti s mužem, který chvíli žije s ní a chvíli s její kamarádkou, s kterou má taky 2 děti, svým jménem podnikala, nasekali dluhy a ona žije doma ve svém bytě a že prý se nestačí starat o děti, tak ty žijí u babičky a dědy.
Ne že by ta dcera byla nějaká šmudla nebo nepřizpůsobivá, ale ona se z nějakého důvodu stále točí kolem toho otce svých dětí, stále mu posluhuje a na děti prostě není čas a energie.
Předchozí