Souhlasím s Jenou. Na křesťanství se mi nelíbí na jednu stranu zdůrazňování lidské malosti a hříšnosti před Bohem, na druhou stranu povýšenost nad přírodou. A nikdy mě nenapadlo, že by buddhisté byli nějak sebestřední a šli si za svým přes mrtvoly. Ani mi to k té filozofii nějak nesedí, naopak. Líbí se mi právě myšlenka té jednoty. Všichni a všechno jsme jedno. Bůh, lidé, já i Ty, stromy, zvířata....není tam moc prostoru pro egoismus...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.