dneska jsem sebrala odvahu a napsala do práce mail, že mi končí RD , ale nejspíš z důvodu těhotenství nastoupím hned na neschopenku, ale ještě si chci vybrat dovolenou, a že pokud to neklapne (dítě) zda by mě vzali, třeba na půl úvazek..
odpověď mě překvapila.. šéfová mi napsala, že firma je v insolvenčním řízení a firmu prodali i s ní a že mi nemůže pomoct. Dala mi kontak na nového majitele...tomu teprv budu psát.
Co to ale znamená? Propustí mě? dají mi odstupné? :(
A jak je to prosím s tím, když budu zaměstnaná u osoby OSVČ- pokud se vyskytnu na neschopence, platí za mě zaměstnavatel soc, zdrav. po dobu neschopenky?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.