Nebála bych se toho
V několika firmách, kde jsem pracovala si vyžádali telefonní kontakt na někoho z firem, kde jsem pracovala, tak jsem ho dala a dobrý.
Faktem je, že v jedné firmě jsem se nepohodla s jedním ze šéfů, protože jsem si dovolila odejít po 5 odpracovaných, odedřených letech v sezóně na neschopenku - na cyklodovolené jsem nešťastně spadla a zlomila si kloub v malíčku na ruce napříč a chodila jsem na lámání a srovnávání... bolelo to jako čert, fakt se s tím nedalo pracovat. Přešla jsem do jiné firmy, kde o mě rovněž moc stáli,- mrzelo mě to, ale s mým předchozím šéfem nebyla řeč. Byli jsme kamarádi a najednou se ke mně neznal, na veletrzích dělal, že mě nevidí... Pak jsem přecházela jinam a tam chtěli reference - málem mě porazilo
Volala jsem druhému ze šéfů a ten mě uklidnil, že mám být opravdu v pohodě, že oba ví o koho přišli a že není důvod, proč by mě měli pošpinit, ale že chci-li mám dát kontakt na něj
a stejně tak o mě referoval i ten další ředitel firmy, kam jsem přešla.
Fakt bych se toho nebála - myslím, že se budou ptát na pracovní věci a snad by ženská nebyla s odstupem doby taková hyena, že by Ti chtěla vyčítat těhotenství