Přidat odpověď
Jinak pokud jde o mě, ta já mám kluky 2. Jednomu je 10 a druhému je 9. Mladší je AS, ale jelikož jsem to tušila už od 2 let že je jiný, tak hned od malička jsem nastolila spec. výchovu. Nevím, jestli je to tím, nebo je prostě lehká forma AS, ale docela zvládáme.
Jinak jsem tu docela řešila kamarádku, protože ikdyž doma aspíka mám, tak prostě poradit neumím ani nemůžu. Vidím ty rozdíly: pokud postavím 10aspíků vedle sebe, každý je jiný a na každeho platí něco jiného. Co si troufám říct, že je stejné tak dodržovat důslednost a doufat, že dřív nebo později to ti naši zvláštnáci pochopí.
Jinak konkrétně u svého syna pozoruji největší problém ten, že nese známky geniality, ale neumí to moc použít, jen pokud se mu to hodí v jeho prospěch. Takže v 1 třídě zvládal učivo pro 4 TŘÍDU, ale třeba čeština bohužel, tam postrádá logiku, všude by nejraději psal jen tvrdé y.Absolutně se nedokáže zařadit mezi děti a prostě on přemýšlí jinak než ostatní, kolikrát ani učitelka nechápe o čem je řeč když on spustí.
Předchozí