"Osobně spoléhám jen na komerční péči - jsem tak spokojena."
Tylity, já se právě s výhodami a nevýhodami komerční péče potýkám. A upozorňuji tě, že kdyby ten člověk, kterého se péče týká neměl kolem sebe blízké, kteří jsou fyzicky blízko a vše zajistí a i pomůžou vlastní rukou, tak nevýhody komerční péče mohou snadno převážit nad výhodami...
Jde o osobu velmi dobře finančně zajištěnou, ale stav té osoby se změnil během chvilky a celé zajištění je jí v této chvíli k ničemu.
Já se taky rozhlížím kolem sebe a jednoznačný recept jak zajistit dobré vztahy a jak se správně chovat neexistuje.
Mnohdy ti co byli špatní rodiče jsou dětmi obletováni a opačně, mnohdy jsou rodiče odměněni za dobrou péči zase dobrou péči svých dětí.
"co se týká mých dětí - jsou poznamenané povahou svého otce, ať již geneticky a nebo výchovou, to je jedno a já to skutečně vidím až nyní. Ony samy si to neuvědomují."
Tylity, jakto že nevidíš, že i ty jsi byla u výchovy svých dětí. Jsi stejně odpovědna za jejich výchovu jako jejich otec.
To, že jsi skákala jak jejich otec píská, víš to tě ve vztahu k dětem zas tak neomlouvá. Je to druhotný aspekt domácího násilí.
Nebo pokud jsi tehdy pro děti dělala maximum a myslela si, že vše vůči dětem zvládáš a jim nic neschází, tak jakto, že jsou vychovány špatně ?
Já ti fandím a obdivuji tě žes po tolika letech odešla, chápu, že jsi poznamenaná dlouhodobým a špatným vztahem.