| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky,ještě mě napadlo - pokud nevýjde odvolání.Četla jsem na stránkách "Postižené děti",že to mamince taky po odvolání nevyšlo.Měla autistu s mentální retardací.Nakonec napsala na Ministerstvo práce a sociálních věcí a dostala 3.stupeň na péči.
Jenže,pokud nedají nic a po odvolání jen 1.stupeň,tak to je taky na prd.Já třeba můžu dělat jen na zkr.úvazek.Ráno musím dceru vypravit do školy,babičce se to asi nepovede.Dcera má odpor a ráno mě přemlouvá "neposílej mne do školy".Takže,někdy je to na hraně a z babičky nemá takový respekt.Asi by ji vypravila pozdě,nebo vůbec...a to nikoho nezajímá.A jelikož má negativní přístup ke škole (jako hodně těchto dětí),dost často řeším s učitelkou,že zlobila,vyrušovala a pořád něco.A když musím jít a sejde se mi více doktorů v jednom týdnu,kdo mi dá celý úvazek.
Jinak jsem Asistentka pedagoga a tam chtějí službu i v družině do pozdních odpoledních hodin.To zas dcera vyvádí,pokud nejsem doma,když příjde ze školy.Fakt nevím...potřebuju jen na 4 hodiny a to tak jako asistentka leda ve školkách,kde hodně dětí odchází v poledne domů.Takové místo nemůžu sehnat. :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.