Ja mam vnuka ted jemu 5 roku ale uz alespon od 3 let mel v noci velke bolesti ze jse tim budil.
Tak jsem ho vzdy namazala(kolena) necim na bolesti pro sportovce nekdy i trosku voltaren no na co jsem doma prisla. Ja jsem sama jako dite jsem na to trpela a vim uz jako 4 lete decko jsem mela hrozne bolesti v kolenach v noci. Tady v anglicky mluvicim svete se tomu rika neco jako rostouci bolesti.
Moje deti 29/26 to nemeli takze jsem pomalu na to zapomnela ale s vnukem vim uplne presne cim prochazi a opravdu to hrozne boli, ale po natreni zachvilku mu to pomuze.Neni to pravidelne jednou zacas, nekdy 2x v tydnu nekdy cely mesic je pohoda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.