Přidat odpověď
xan mám to podobně, akorát teda manželova maminka - hlídá jenom děti manželovi sestry - a to mi od ní bydlíme 15 minut pěšky a oni hodinu autem..
kdykoliv je potřeba jede tam, nebo má obě holky tady...
jednou jí manžel řekl, jestli by jako nepohlídala naši prostřední - v tý době jí byly asi 4a ona řekla, co by s ní asi tak dělala - (tý vnučce co hlídá pravidelně od jejího půl roku v té době byly 3,5 - holky sou si dost povahově podobný)
od tý doby, veškeré manželovi snahy bojkotuju
A hlídání si řeším kamarádkama - sousedkama.. případně mojí mamkou - která sice od nás bydlí skoro 20 km, ale šla letos do předčasného důchodu a kdykoliv kdy je potřeba ráda děti pohlídá - přijede, postará se - nutno ale podotknout, že toho nezneužívám a letos měla poprvé všechny tři děti i u sebe o prázdninách, jenom tedy tři dny - dvě noci.. ale užila si to ona i děti
a jak tady někdo psal.. že je otrava na 9 tou dítě někam vézt a v 16 ho vyzvedávat.. tak mi to teda jako otrava nepřijde
já to teda mám horší, dcerku vodím do školky na 8-9 a vyzvedávám ji už ve 12h, kvůli zdravotnímu stavu máme nedoporučeno ve školce spát.. a to je potom záhul.. den co den, skorigovat batole.. a ségru vyzvednout, člověk nic neudělá, neodpočine si.. akorát tak nakoupí a vyvenčí batole, rozvaří oběd a už aby valil pro malou..
ale nijak mě to neobtěžuje, ona je ve školce moc ráda a tak jí to chci dopřát i za tu cenu, že furt lítám sem a tam jak tatrman..
Předchozí