Přidat odpověď
Mě pobavil tento příspěvek pod článkem:
"petitbebe 23.6.2012
Jen mohu z vlastní zkušenosti říct (mám dvě neočkované děti) a jsou opravdu jiní, “nezničení” a napojení….cítí to všichni v okolí, jak se od ostatních dětí odlišují. Velmi silně působí jak na dospělé tak na ostatní děti…kolikrát je to až neuvěřitelné. Je fakt, že se narodili doma a neznají lékaře ani (prozatím) klasický školní systém…jsou ještě malí, ale rozhodně já jim jejich jedinečnost hodlám opatrovat do doby, než to zvládnou sami :) "
To je fajn, nadšená a spokojená maminka profituje z proočkovanosti populace a ještě má tu drzost tvrdit, že její neočkované děti jsou o třídu lepší než ty proočkované. Já mám asi doma naprosto ignorantské proočkované nespolupracující děti. Autorka má štěstí, že porodila taková geniální dítka, spojovat to s neočkováním je asi trošku mimo. No pokud žijí v izolaci jen s mámou, je nasnadě, že ještě nestonaly a nepoznaly tak lékaře.
Jinak k tématu jako takovému, jasně, člověk má strach pokaždé když s dítětem na očkování. Otázkou pořád zůstává o je menší zlo, jestli globálně celosvětově přestat očkovat, nebo riskovat ty případné nežádoucí účinky, které, nepopírám, můžou být fatální.
Předchozí