Přidat odpověď
Heeej, já s Tebou ale nepolemizuju o tom, že je vakcína proti MMR to nejlepší, co můžeme pro svoje děti udělat. Nemůžeš popřít, že ty stránky, ze kterých články vycházejí, taky nedávají moc prostoru pro lidi, co smýšlejí jinak a některý ty články jsou fakt mimo (ten v příspěvku na který jsi reagovala, je toho zářným příkladem).
Já jsem přece všema 10 pro individuální očkovací schéma pro KAŽDÉ dítě, sama jsem v porodnici bojovala proti očkování proti TBC u nejmladší dcery (důvodů bylo dost a dost - nemysli si, že moje děti jsou bez potíží) a taky se snažím u všech dětí odsunout očkování proti MMR až po 2. roku věku (daří se mi to střídavě úspěšně, většinou to uhrávám na nemoci). Systém určitě není nastaven dobře a normální smrtelník se v tom moc nevyzná. Člověk nemůže věřit ani sdělení lékaře, protože neví, jak moc je ten který doktor zainteresovaný přes farmafirmu.
Ale nemyslím, že je možné jednoznačně říct, že autismus způsobuje očkování proti MMR. Myslím, že to může být souhra více faktorů, proto je potřeba ke každému dítěti přistupovat individuálně před každým očkováním. A to se prostě neděje. Nemyslím, že kouknutí před očkováním do krku dítka je dostatečná prevence poočkovacích reakcí.
Předchozí