Přidat odpověď
Brusinko tak to ta první lékařka byla fakt dost neprofesionální. V takovém případě bych se taky poohlídla po jiné. Chápu, že se svými zkušenostmi s očkováním jsi obezřetná, to je správné. Horší je, že podobně obezřetní nejsou i mnozí lékaři, to je to, co mě děsí. To souvisí hrozně moc s tématem, které se nedávno probíralo, a to, jestli důvěřuji svému lékaři. A znovu musím říct, že ne vždy bezvýhradně. Je to koneckonců moje odpovědnost za moje děti a za ty se rvu jak lvice. Pokud bys dala na rady své první lékařky a děti proti neštovicím naočkovala, kdoví, jak to mohlo dopadnout, co? Když vidím maminky co sedí v lékárně a vím, že valná většina nad tím očkováním vůbec nepřemýšlí (prostě tam přijde, pích vakcínu a jdou domů), tak mě to fakt děsí dost. Nebo když vidím u nás v nemocnici v čekárně na očním novorozence, kterým se budou sondovat slzné cesty. Taky děs, teď když vím co vím, tak bych novorozenci nebo maličkému konenci sondáž nikdy nenechala udělat, škoda, že mě k tomu musela dovést vlastní hrůzná zkušenost a oči mi musel otevřít až nejlepší odborník v tomto oboru v ČR. Smutné, fakt. Je to 5 let zpátky a v naší nemocici se sonduje jako by nic. Je to sice OT, ale přišlo mi to tak na mysl.
Předchozí