| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Takže: 6hodin po první hexe začal syn strašně divně, nepřirozeně křičet. Velmi vysokým tónem. Nepřestal ani na vteřinu at jsme s ním dělali cokoliv. Trvalo to cca 45 minut, pak usnul. Myslela jsem si že ho to prostě bolelo.
Když se po druhé hexe (přesně za 6 hodin po očkování) opakovalo totéž volala jsem našemu Dr. Slyšel malého v telefonu - nešlo jaksi ten vřískot neslyšet i když byl na druhém konci bytu s manželem. Dr. řekl okamžitě dát fenistil kapky, pokud to nepřejde jet do dětské nemocnice na neurologii. Přestalo to během chvilky po fenistilu.
Dr. mi řekl že to byla reakce na hexu nicméně ho to překvapuje protože u nových typů se to už nestává. Po konzultaci s lékařkou z vakcinačního centra rozhodl 3 hexu odložit a všechna očkování "krýt" fenistilem.Dáváme ho vždy 3dny, začínáme ráno před očkováním. Třetí hexa byla očkovaná ve 13 měsících, naštěstí už bez křiku. 4. nás čeká v 18ti měsících.
MMR budeme očkovat až po 2. roce - dle slov našeho Dr.
Takže já si rozhodně žádnou nepatřičnou reakci nevymýšlím. Byla bych radši kdybych toto řešit nemusela, to mi věřte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.