Přidat odpověď
kili - "Jenže to tak není, např. z individuální empirie byste nemohla dojít k poznání, která jste tu sdělila"
Hodnotíte ze svého úhlu zkušeností nebo z převzatých? Jaká je cesta Vašeho poznání? Důvěřujete ověřeným studiím někoho jiného? Znáte mě, víte kdo jsem, co jsem vystudovala, co je moje profese, čemu se věnuji, čeho jsem schopna a co jsem ochotna podstoupit? To jsou jen "akademické otázky", na které nečekám odpověď.
"Není mi zřejmé, co míníte českým slovem "komunikuji"
Předpokládala jsem, že slovo je už tak "počeštělé, že jej lze použít. Tudíž slovem kmunikuji jsem myslela sdílím nebo sděluji.
"nicméně pokud sdělujete co je ve zjevném rozporu se skutečností, pak to mám i za věc, na kterou se vidím nucena upozornit a pokusit se tak dát čtenářům šnaci vyhnout se bludům."
Chci poukázat na to, že zde není ordinace. Pokud informace pod mým nickem, nemáte za dobré, je to Vaše věc, a o diskutujících, jak už jsem uvedla výše, nepochybuji v tom, že mají svobodnou volbu a na to co píšu, nemusejí přece dbát. Otázkou je také, jak zhodnotit blud a z čeho vycházet...
Předchozí