| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Binturong.
Myslím že Aviko Ti zde psala, že pokud chceš podporu a konstruktivní zkušenosti rodičů s očkováním, není tento server to pravé. Jednak tu trollí kili a i díky tomu každý, kdo má o očkování pochybnosti, je zde fanatik a neobjektivní. Diskuze se stejným tématem se rozvinula na baby café. Obvinění z fanatismu a neobjektivity se v tomto tématu nikdy nevyhneš.

Ale co je skutečně objektivní? Slepě poslouchat pediatra asi ne.

Pokud mi pediatr umí odpovědět jen podobné debility jako:

Jak že ten organismus není zralý? Ta je zralá až až!
Jak že? členové rodiny jsou nemocní? Ale to nevadí!
Až na to očkování je to dítě úplně v pořádku!
Ten očkovací kalendář vymýšleli takové kapacity, před kterými se já skláním do dneška a nejsem schopen jejich mozky ani pochopit!

- A jak já si to se svým svědomím srovnám, když ji nenaočkuji? Co když vám zemře na haemophila, a vy mi pak řeknete, pane doktore, proč jste mi to neřekl, co se může stát?
Já: To mohu říct i obráceně, proč jste mi neřekl, co se může stát při tom, když dítě trpí přeočkovaností?
Dr: No nebudem to tady řešit, mám plnou čekárnu! (všichni šli na očkování)

- Vy jste obětí internetu, protože si neumíte vybrat správné zdroje! Ale já jsem lékař!
Vy jako laik nejste schopna posoudit tu míru rizika. Žádný revers by mi nebyl nic platný.

- pak se není co divit, že člověk hledá informace u opozice, když pediatr prostě odpovídat na otázky po bezpečnosti vakcíny neumí, nikdo ho to neučil a bere to dokonce jako útok na svou osobu, a jen vás odbude s tím, že na to nemá čas, popřípadě vám sdělí, že vaše dítě stoprocentně zemře kvli tomu, že chcete odložit či vynechat MMR.
pediatři se chovají, jako by vakcína byla bezpečný vitamínek, píchají jich i dvě současně, i při nemoci, i po závažných následcích je pro ně nejdůležitější dokončit očkovaCÍ SCHÉMA, JEN CO potíže pominou. V ČR se máloco uzná jako neg. následek vakcíny, řekne se, že jde o časovou souvislost a nikoliv příčinnou, příkladně když dítě ochrne po očkování proti obrně. To je stejná logika, jako když vás prásknu palií do hlavy a pak vám řeknu, že to že vás bolí hlava, je časová souvislost, že se u vás náhodně vyskytla migréna vzácného typu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.