| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,
budu teď v září nastupovat do 1.ročníku na gymnázium. Problém je v tom, že škola je vzdálená přes 60 kilometrů a cesta by trvala skoro 2 hodiny, není žádný dobrý spoj. Takže budu asi muset bydlet na internátu, na který jsem přijatá, rodiče mi ani dojíždět nechtějí dovolit. Nejdřív jsem to nějak neřešila, ale jak se to blíží, tak jsem docela nervozní, protože těžko si zvykám na nové prostředí. Jedna kamarádka, co bydlí na jiném intru, mě dost vystrašila, když mi říkala, jak mají pevný režim a některé vychovatelky prý rády buzerují kvůli maličkostem. Na internetu zase píše každý něco jiného, někde je to prý super, někde k nevydržení. Bojím se, protože jsem zvyklá dělat co zrovna chci a jak to sama chci, pokud nejde o vážné věci, do kterým mi mluví rodiče a většinou nemá cenu odporovat, asi jako s tím internátem, i když já bych klidně radši dojížděla, sice je to dlouho, ale ten čas na cestě se dá využít k učení, jenže nevím jak je přesvědčit.
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti, jak to na intru chodí. Jde mi o to, jestli zkrátka mohu jít ven kdy chci nebo spát kdy chci, učit se kdy chci. Nedovedu si představit, že bych měla každý den chodit spát v nějakou danou hodinu, jak mi říkala kamarádka. Nejvíc mě dostala s uklízením, které se prý boduje a dokonce musí občas se střídat i na úklidu záchodů, to by přece měla být práce uklízeček ne? Jinak co byste doporučili všechno si vzít sebou, kromě oblečení a základních věcí?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.