Mám podobnou zkušenost, jo mohla bych se s dětmi sbalit a jet na přeplněné koupaliště ale o moc levněji mě to tam stejně nevyjde...máme nadzemní plechový bazén průměr 4,5 metru - děti tam nespadnou neb je nadzemní, k dispozici je kdykoliv, nemusím přemýšlet zda náhodou za hodinu nezačne pršet aby nás vyhodily z koupaliště a vstupné propadlo...na klasickém koupališti jsem byla s dcerou jen jednou - nechtěla tam být jednak plno lidí, jiné vyžití se rovnalo nule, voda ne zas moc teplá...doma jaký si to udělám takový to mám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.